top of page

Deze galerijen zijn een presentatie van een deel van mijn beeldend werk sinds 2012.

Ik was enige tijd onzeker of mijn werk nog wel een plaats had op deze site. Uiteindelijk heb ik besloten dat het relevant is als achtergrond voor mijn project. Vele van mijn ideeën en inzichten zijn ontstaan in mijn beeldend werk, en de dertig jaar van mijn artistieke pad zijn een initiatie geweest die mij op dit punt heeft gebracht. Bovendien is het één van mijn doelstellingen om de verschillende modi van onderzoek - zoals de wetenschappelijke, de artistieke, de mystieke, de filosofische,...- samen te brengen. Het zou dus wat vreemd zijn om mijn levenslange pad als beeldend kunstenaar hieruit weg te filteren.

 Ik heb ervoor gekozen om deze vijf reeksen tekeningen en werk in mixed media op klein formaat te tonen op deze site omdat deze reeksen een verslag zijn van mijn zoektocht die me tot mijn huidige inzichten en nieuwe projecten heeft gebracht.

Elk van deze reeksen was naast een beeldend onderzoek ook een zoektocht in bewustzijn en een onderzoek naar de paradigmata die onze waarneming en conceptualisering van de wereld mee bepalen.

 Tevens heb ik een album met mijn fotografisch werk sinds 2005 opgenomen. Dit geeft een idee van mijn achtergrond als fotograaf, en de blik waarmee ik het fotografische luik van 'A Biosphere Project' aanvat.

Je kan meer lezen over dit werk en de inhoudelijke aspecten ervan die relevant zijn voor mijn weg via de link onderaan 'over mijn beeldend werk'

2016-03-11 at 16-09-02.jpg
AA6_8425 - Version 2.jpg
AA6_5395 - Version 2.jpg
Thinking Out Loud
2013-05-02 at 13-28-40.jpg
Botanical Studies
AA6_8456.jpg
The Mycological Travels
AA6_9313.jpg
Digression/
Typology
Drawings from the Arctic
Fotografie
bottom of page