top of page
AFBEELDING 12 EARTH SEEN FROM ISS.jpeg

Welkom als nieuwe sponsor of mecenas van

A BiosphereProject!

Kies hieronder je welkomstgeschenk!

Als nieuw sponsor voor een jaar kun je na betaling van het volledige sponsorschap voor één jaar drie fotoprints kiezen uit onderstaande foto's. Bij hernieuwing van sponsorschap voor één jaar, kun je weer drie fotoprints kiezen. 

Als mecenas voor een jaar kun je na betaling van het mecenaat voor één jaar zes fotoprints kiezen. Bij hernieuwing van het mecenaat voor één jaar, kun je weer zes fotoprints kiezen. 

De prints worden voor Europa gemaakt door Whitewall, op Fuji Crystal DP II archive glanzend papier, formaat 30cm op 20cm, met een centimeter witrand. 

Indien je in een ander deel van de wereld (Verenigde Staten, Azië, Australië,...) woont, werk ik mogelijk met een kwaliteit print service dichter bij jou.
Let op: de prints kunnen enkel verstuurd worden als je in het aanmeldingsformulier voor sponsors en mecenaat je adresgegevens volledig hebt ingevuld! Indien je dat vergeten bent, kun je dat alsnog doen op de steunpagina. De fotoprints worden verstuurd na ontvangst van betaling. 

De foto's in onderstaande 2 galerijen zijn een selectie uit mijn fotografisch werk van 2055 tot heden, en alle rechten blijven voorbehouden. De foto's mogen niet gepubliceerd, gereproduceerd of vermenigvuldigd worden zonder voorafgaande toestemming door mezelf. 
De eerste galerij bevat foto's 1 tot en met 50, de tweede galerij bevat foto's 51 tot en met 100. Je mag vrij kiezen uit beide galerijen.
Indien je op een foto in de galerij klikt, zie je deze foto uitvergroot. Je ziet dan ook het nummer van die foto.
Onder de galerijen vind je een knop met link naar een formulier waarop je je naam, email en adresgegevens invult, en de nummers van de gekozen foto's opgeeft. Je ontvangt een mail ter bevestiging. 
Let op, dit is niet hetzelfde formulier als voor aanmelding als sponsor of mecenas. Het is nodig die aanmelding afzonderlijk in te vullen via de knoppen op de steun pagina

Bedankt! Jouw steun is van onschatbare waarde voor
A Biosphere Project! Dankzij sponsors en mecenassen kan ik me voltijds wijden aan A Biosphere Project!

GALERIJ 1

GALERIJ 2

AFBEELDING 12 EARTH SEEN FROM ISS.jpeg

VERGEET NIET DAT JE JE OOK MOET REGISTREREN ALS SPONSOR OF MECENAS VIA DE STEUNPAGINA!
JE VINDT DAAR OOK DE LINK OM JE BETALING TE DOEN.
HET DOORGEVEN VAN JE KEUZE VAN FOTO'S IS GÉÉN REGISTRATIE ALS SPONSOR OF MECENAS!

BEDANKT VOOR JE STEUN, EN WELKOM BIJ
A BIOSPHERE PROJECT!

Het is voor mij een belangrijk en hartverwarmend moment telkens er zich iemand aanmeldt als steunend lid, sponsor of mecenas. Jouw steun betekent voor mij veel meer dan 'enkel' geld: het is een bevestiging van de waarde van het project, en bij uitbreiding van alle initiatieven in de wereld gericht op het helpen vrijwaren van onze leefwereld, onze biosfeer, voor toekomstige generaties en voor alle levensvormen waarmee we de planeet delen. Jouw steun is een vorm van energie die mee kan bewerkstelligen dat een andere en mooiere toekomst ons wacht. Jouw steun maakt het mogelijk dat ik al mijn tijd en energie kan wijden aan het helpen verspreiden van een boodschap van hoop en creativiteit voor moeilijke tijden. Bedankt!

bottom of page